Wysłany: 2010-03-09, 22:21 Propozycja MC (mapcykl)
Jak w temacie...
Myślę ze to dobry pomysł ponieważ uważam ze przybyło by więcej ,,stałych'' graczy niż aktualnie co tez wyszło by na dobre...przy nominations bywa tak ze np gracz nominowal fun_allilone(tego typu mapy mogły by być włączane przez admina na prozbe graczy) po 10 minutach juz nikt nie gra na serwerze;/ oczywiście mapy w MC co jakiś czas...
Czekam na wasze opinie i co myśli o tym administracja...
Wysłany: 2010-03-10, 09:28
Rowniez mysle ze mapcykl moglby pomoc zapelnic serwer, tymbardziej ze wchodzac do znudzenia nominowane sa - dokladnie w tej kolejjnosci - dust2, inferno, nuke, westwood, dust lub kabul i tak w kolko.
Mysle ze graczom tez znudzilo sie granie tych samych map, ostatnio udaje nam sie przemycic mapy typu tuscan albo chateau.. sadze ze trzeba ulozyc jakis ciekawy mapcykl i byloby zdecydowanie lepiej.
Nie wiem czy kolejnosc jest wporzadku, ale chcialam zeby przynajmniej na dwie standardowe mapy przypadaly te rzadziej grane. Oczywiscie w razie gdyby na serwerze bylo malo osob admini moga zmieniac mapy na mniejsze, albo hmm jakby to okreslic "bardziej chwytliwe"
de_dust2
de_train
cpl_mill lub tuscan
de_nuke
de_azteck
cs_office
de_inferno
de_cbble
de_cpl_strike lub de_chetau
de_westwood zwykły lub _big
mapy po 20 min z vote na przedłużenie +10
MC nocny
de_dust2
de_train
de_nuke
de_azteck
cs_office
de_inferno
Miedzy nie można by wrzucić mapy aim fy czy coś podobnego
Wszystko fajnie, tylko tego pluginu do dwóch osobnych mapcykli na noc i dzień nie dodam już, bo i tak musiałem trochę amx'a odchudzić żeby tak nie cięło na tym wilanie ;p
--------------------
Pozdro, Gość
Chcesz zacząć zarabiać w internecie? Zarejestruj się TUTAJ i zacznij zbijać kasę wrzucając pliki!
byl kiedys taki motyw na s.p. mostowni ze serwer mial 2 mapcycle dzienne i nocne dzienne 6:00 - 23:00 noncny analogicznie w nocnym byly same standardy na dziennym standard + custom.
Ev napisał/a:
Wszystko fajnie, tylko tego pluginu do dwóch osobnych mapcykli na noc i dzień nie dodam już, bo i tak musiałem trochę amx'a odchudzić żeby tak nie cięło na tym wilanie ;p
jesli amx jest odchudzony proponuje wylaczyc opcje wyboru mapy przed glosowanie inaczej mowiac ustawic randomowe wybieranie mapy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum