Imię:Patryk Nick:Cisiu Wiek:14 niedługo 15 Czas spędzany na serwerze:Często Będziesz płacił za admina? (tak/nie):Oczywiscie Od kiedy grasz w CS'a:4 lata STEAM_ID:STEAM_0:0:19645491 Kontakt:gg 10350911 Inne ( dlaczego ty, co takiego się dzieje, że właśnie potrzebujesz admina ? ) :Lubie serwery SK dzisaj jak aras dal mi ip i powiedzial zebym wszedl spodobal mi sie mam nadzieje ze posty nie beda przeszkadzaly mam nowe konto bo do tamtych starych mi ktos hasla pozmienial
Po 1. popisz coś sensownego na forum (bo 1 post to bardzo dużo)
Po 2. serwer jest nowy pograj jeszcze z tydzień i będzie git
Więc narazie jestem na NIE
Wiek: 17 Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 249 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-02-06, 22:41
Kod:
Mogl by pan sie wypowiedziec na temat mojego admina na SuperHeromodzie?
Nie no kulturka . Naprawdę
Grałem dzisiaj trochę na hero nie widziałem Cie ale wiadmo ze miałeś prawo nie grać . Na serwie są potrzebni new adminowie . A wracaając do tych postów mamy tyle działów ze napewno możesz coś od siebie wrzucić . Jęśli będziesz regularnie odwiedział to ja jestem na Tak . Mam nadzieję że się nie mylę
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum