Wiek: 16 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 665 Skąd: Du ju lof mi?:*
Wysłany: 2009-11-12, 16:40 Nabór na NewsMan
Nabórr na NewsMan *Poszukuje dwie osoby chętne do pomocy!*
1. Oferujemy:
- Rangę na Forum - NewsMan
- Miłą atmosferę i współpracę.
2. Czego oczekujemy?:
- Dobra znajomość ojczystego języka.
- Dodawanie codziennie 2-3 Newsy!Ale każda osoba w innym dniu ustalamy to ze mną po zaakceptowaniu was do tej funkcji na forum.
- Gdy z góry wiesz że nie będziesz miał czasu piszesz do innego NewsMan'a o to aby napisał w tym dniu za ciebie bo masz taką a nie inną sytuacje, by nie było potem komplikacji.
- Oczywiście dodawanie tagów do każdego tematu.
- Jeżeli jesteś tak ambitny możesz dodać coś tez od siebie do tematu aby nie było tylko Kopiuj/Wklej.
3. Wzór podania:
1. Wiek:
2. Znajomość Ojczystego języka (0-10):
3. Ilość wolnego czasu na dodawanie Newsów:
4. Byłeś na innym forum moderatorem?Albo zajmowałeś się czymś podobnym?Jeśli tak to napisz gdzie i ile czasu:
1. Wiek:15
2. Znajomość Ojczystego języka (0-10):9
3. Ilość wolnego czasu na dodawanie Newsów:2-3h
4. Byłeś na innym forum moderatorem?Albo zajmowałeś się czymś podobnym?Jeśli tak to napisz gdzie i ile czasu:Posiadałem kiedyś z kolegą własne forum.Szło mi dobrze
5. Coś od siebie : Chciałbym zostać Newsman'em,ponieważ lubię czytać i pisać wiadomości z esportu.
1:Wiek 16
2:Czas poświęcony Cs 5-6 h !
3:Byłeś na innym forum moderatorem?Albo zajmowałeś się czymś podobnym?Jeśli tak to napisz gdzie i ile czasu:Posiadałem kiedyś z kolegą własne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum