* Dlaczego składasz skargę: jak wchodze na serwa to dostaje kicka "zbanowany kompletnie"
* Opis sytuacji: najpierw dostalem kicka "regulamin" wbilem na serwa i zaakceptowalem regulamin znow dostalem kicka "nie sluchasz admina" wbilem nastepnie napisalem adm ogar
i znow kick "obraza admina/graczy" wbilem i dostalem kicka "zbanowany kompletnie"
i tak ciagle jak wbijam...
Wysłany: 2010-02-25, 15:16
Skontaktuje się z adminami 4fun.Być moze nie dostałes kicka tylko bana na 30 minut za regulamin następnie wbiłeś znowu bo masz steama i dostawałes ciagle aż się admin wkurzył i ci dał perma na neo.
-------------------- Gość Na co czekasz wbijaj na Serwery Sk
Nie pamietam czy ja ci dawalem bana, ale
jesli doszjesz 30 min, wbijasz- 60, i tak dalej
mialem taka sytuacje, ale gosciu wchodzil, wkoncu powiedzial mi admin szmata czy cos takiego, odstal perma, wbija znowu
neoban
nie bede sie walil, jesli to ty byles to naruszyles regulamin w paru miejscach w dodatku obrazajac moja osobe
-------------------- StarCraft od 6 lat
Counter-Strike od 4 lat
Klan : Heaven Angels
xC!eply Muaahh // -[H][A]-
aka MaRtUs!A
* Nie, nie jestem gejem, pedofilem, ani HOMO !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum